PROVİTAL

12-0-9+ME | NK Gübre Çözeltisi

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Azot (N) % 12
Üre Azot’u (NH2N) % 12
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) % 9
Suda Çözünür Bakır (Cu) % 0.5
Suda Çözünür Demir (Fe) % 0.1
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 0.1
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

KULLANIM ALANI

KULLANIM ZAMANI

KULLANIM ŞEKLİ ve MİKTARI

Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Mısır, Şeker Pancarı

Kardeşlenme döneminde ot ilacı ile beraber 20 gün ara ile iki kez. Pancar için 2, çapadan itibaren 20 günde bir 3 uygulama yapılır

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

Fasulye, Nohut, Mercimek, Kimyon, Ayçiçeği, Pamuk

2, çapadan itibaren 20 güne bir 3-4 uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

Domates, Biber, Kavun, Karpuz, Salatalık, Patlıcan

Çapa sonrası başlanır. Çiçek öncesi ve hasat döneminde olmak üzere 3-4 uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Vişne, A.Fıstığı, Zeytin 

Farekulağı döneminde başlanır. Çiçeklenme dönemi, meyve dönemi ve hasatta 4 defa uygulanır.

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

Portakal, Mandalina, Greyfurt

Farekulağı döneminde başlanır. Çiçeklenme dönemi, meyve dönemi ve hasatta 4 defa uygulanır.

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

Çay, Fındık, Muz, Çilek, Üzüm, Y.Fıstığı, Patates

Çapadan sonra uygulamaya geçilir. 20 gün ara ile 3 uygulama yapılır.

YAPRAKTAN 100 Litre suya 100 cc

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Ksilem ve floem dokularının oluşum ve gelişimini teşvik eder.
Karbonhidrat değiş tokuşunda etkin rol oynar.
Kuraklık, don ve hastalıklara karşı bitki direncini arttırır.
Meyvelerin renk, aroma, tat ve sertlik gibi kalite değerlerine olumlu etki eder.