PRO-THERM

Tohuma Uygulanan Çıkış Hızlandırıcı Preparat

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Toplam Organik Madde % 12.5
Toplam (Humik + Fulvik) Asit % 10
Toplam Bakır (Cu) % 0.5
Toplam Demir (Fe) % 4.5
Toplam Mangan (Mn) % 0.75
Toplam Kükürt (S) % 10
Toplam Çinko (Zn) % 15

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

KULLANIM ALANI TOHUMA UYGULAMA

Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf

300 gr/ 100 kg. tohuma

Mısır, Yer Fıstığı, Ayçiçeği

200 gr/ 100 kg. tohuma

Fasulye, Bezelye, Mercimek, Nohut

250 gr/ 100 kg. tohuma

Fiğ, Yonca, Soğan, Sarımsak

200 gr/ 100 kg. tohuma

Pancar, Patlıcan, Pamuk

200 gr/ 100 kg. tohuma

Kavun, Karpuz, Patates, Salatalık

300 gr/ 100 kg. tohuma

 

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

PRO-THERM Tohum kabuğunun sertliğini azaltarak tohumun çimlenmesini hızlandırarak aynı anda çıkışı sağlar. Çıkış esnasında metabolizmayı hızlandırdığı için özellikle alkali topraklarda ve kurak şartlarda kaymak tabakası altında kalmasını önler.
PRO-THERM Tohumun çıkış ve ilk gelişme döneminde ihtiyacı olan Çinkoyu karşılayarak bitkinin ilk dönemde Çinko eksikliği sebebiyle strese girmesini engeller.