NEOMİX

EC FERTILIZER | Sıvı Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Bakır (Cu) % 0.5
Suda Çözünür Demir (Fe) % 2
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 1
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

KULLANIM ALANI

KULLANIM ZAMANI

KULLANIM ŞEKLİ ve MİKTARI

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, v.b)

Çiçek başlangıcından itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak v.b)

3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

YUMRULU BİTKİLER (Kavun, Karpuz, Kabak, Patates, Soğan v.b)

4-6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

BAĞ ve ÇİLEK

Sürgün gelişimi başlarken, çiçek dökümünden sonra, ben düşmeden önce

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik v.b)

Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince ve hasat sonrasında

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI (Elma, Armut, Ayva v.b)

Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince ve hasat sonrasında

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

TURUNÇGİLLER, ZEYTİN, FINDIK, KİVİ

Çiçeklenmeden önce, meyveler ceviz iriliğine gelince ve hasat sonrasında

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği v.b)

5-6 yapraklı dönemden  itibaren 15-20 gün aralıklarla

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek,Soya Ayçiçeği v.b)

5-6 yapraklı dönemde ve 15-20 gün sonra

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb)

Kardeşlenme döneminde ve çiçeklenme öncesi

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 100-150 cc
DAMLA SULAMA
0.5-1 Litre/Da

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Bakır: Bitkilerde klorofil üretimi için gereklidir ve fotosenteze yardımcı olur. Bitkide su hareketinin dengelenmesine yardımcı olur.
Demir: Bitkilerde klorofil oluşumu için mutlak gereklidir. Fotosenteze, protein ve karbonhidrat oluşumuna, solunuma ve çoğu enzimin faaliyetine yardımcı olur.
Çinko: Bitkilerde klorofil oluşumu ve gelişmeyi teşvik eden hormonların faaliyetleri için gereklidir.