MAX ZINC FER

EC FERTILIZER | Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
Suda Çözünür Demir (Fe) % 5
Suda Çözünür Çinko (Zn) % 25
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

KULLANIM ALANI

KULLANIM ZAMANI

KULLANIM ŞEKLİ ve MİKTARI

Tüm Sera ve Açık Alan Sebzeleri: (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Çilek,)

Çimlenmeden bir hafta sonra İlk çiçeklenme döneminde İlk meyve dökümünden sonra

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 150-200 gr.
DAMLA SULAMA
750 gr./da

Tüm Kışlık Sebzeler: (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg v.s)

Çimlenmeden bir hafta sonra Bitkiler 6-7 yapraklı olunca ve Gelişme döneminde

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 150-200 gr.
DAMLA SULAMA
750 gr./da

Tüm Yumrulu Bitkiler: (Kavun Karpuz, Kabak, Patates, Soğan, Sarımsak, Havuç, Şekerpancarı ve Turp v.s)

Çimlenmeden bir hafta sonra Bitkiler 6-7 yapraklı olunca ve Gelişme döneminde

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 200-250 gr.
DAMLA SULAMA
1000 gr./da

Tüm Taş ve Yumuşak Çekirdekli Meyveler: (Elma, Kiraz, Şeftali, Bağ Armut, Ayva, Kayısı, Muz, Zeytin Turunçgiller v.s)

Çiçeklenme başlangıcında Meyve dökümünden 15 gün sonra, hasattan 30 gün evvel

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 200-250 gr.
DAMLA SULAMA
1500 gr./da

Endüstri Bitkileri: (Soya, Mısır, Ayçiçeği, Soya Nohut, Mercimek, Fasulye v.s)

Çimlenmeden bir hafta sonra İlk çiçeklenme döneminde İlk meyve dökümünden sonra

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 200-250 gr.
DAMLA SULAMA
1000 gr./da

Tarla Bitkileri: (Arpa, Buğday, Pirinç vs)

Kardeşlenme döneminde ve süt olum döneminde

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 150-200 cc

Tüm Yem Bitkileri: (Yonca, Fiğ, Korunga)

Her biçimden on gün sonra

YAPRAKTAN 
100 Litre suya 150-200 cc

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Demir: Bitkilerde klorofil oluşumu için mutlak gereklidir. Fotosenteze, protein ve karbonhidrat oluşumuna, solunuma ve çoğu enzimin faaliyetine yardımcı olur.
Çinko: Bitkilerde klorofil oluşumu ve gelişmeyi teşvik eden hormonların faaliyetleri için gereklidir. Klor ci miktar %0.1